Nieuws

27-02-2012
Smook Mistgenerator

Sinds 1 januari 2012 is Rhine Group B.V. exclusief importeur van SmokeCloak. Rhine Group B.V. heeft met haar 'SDNA Forensic Marking' label de afgelopen jaren nationale bekendheid gekregen met de introductie van forensische markeringstechnieken als DNA-spray en DNA-markering. Smook is het Nederlandse label van SmokeCloak. Op basis van de brede ervaring met de diverse criminaliteitspreventiesystemen zijn wij een veel gevraagde partner in de strijd tegen criminaliteit.

 

GTC gelooft als één van de oudste dealers in het concept van de preventie en afschrikking. Deze mistgenerator heeft enkele specifieke voordelen en t.o.v. de concurrenten. Deze mistbeveliging is betaalbaar en verhoogd de beveiligingsgraad van uw pand, terwijl de kosten beperkt blijven.

 

Smook gelooft in de afschrikwekkende werking die van het gebruik van onze mistgeneratoren uitgaat. Daarom bieden wij u een unieke garantie:


"Wordt u ondanks het gebruik van een van onze Smook-mistgeneratoren toch slachtoffer van een inbraak dan ontvangt u, met behoud van het systeem, de dagwaarde retour."


 

Lees hier de spelregels van deze garantieregeling .

Download hier de brochure van de Vali serie.Er zijn in totaal 35 nieuwsberichten

VKB regeling 2014
Coop Eindejaarsbeurs 2013
GTC Observatietechniek gaat samen met Installerende Partners
camera vernieuwen
beelden van HD camera
toegangscontrole en tijdsregistratie in één hand
camera beelden in het donker
Actie voorjaar 2012
Galaxy Alarm systemen
Smook Mistgenerator